2016. június 9., csütörtök

Redőny szakszerű szerelése, cseréje

Ha elromlott a redőnye, mi jövünk és segítünk: redőny javítás és szerelés Telki térségében és a környéken, illetve a fővárosban!

Az Árnyvéd Kft. motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve javításával foglalkozik. Munkákat vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről. Számunkra kiemelt a partnereink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat! Kizárólag magas minőségű anyagokból gyártott termékeket biztosítunk, és szigorú elvárások alapján választjuk ki beszállító partnereinket. Csak néhány példa az általunk forgalmazott márkákból: Smart Home, KY, Umbroll, Satler, Somfy,  Atenad, Royaflex, Alukon, Elero.


Redőny szakszerű szerelése, cseréje Telkin
Redőny szakszerű szerelése, cseréje Telkin
Árnyékolástechnika A-tól Z-ig: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves gyártói garancia, alaposan letesztelt, csendes, megbízható működésű árnyékoló motorok. 2013-tól motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval szereljük, mindezt alapáron! Az árnyékolástechnikai eszközeinket egy úgynevezett csőmotorral üzemeltetjük, amely a berendezés tengelyében van, így az rejtve marad. Motorizált meghajtásra kimondottan csak az alumínium redőnyeinket javasoljuk, főleg a nagyobb nyílászárók esetében. A redőnymotorokra 5 évnyi garanciát nyújtunk. Az árak tartalmazzák Budapesten és az agglomerációban mind a kiszállítást, mind a felmérést, mind a felszerelést és a garanciát. Áraink ÁFA nélkül értendőek.

Keressen minket: redony-ajto.hu