2016. június 10., péntek

Divatos tunikák

Divatos ruhát keres, jó áron, sokfajta stílusban? Jó helyen jár! Hol is? A ManiaXtreme női ruha webáruházról szóló blogban!

A maniaxtreme.hu webáruház heti rendszerességgel újdonságokat mutat föl, a divat hívei kedvükre válogathatnak az akciós árú női holmik között. A divatot követő termékeink széles áruválasztékot ölelnek fel: női ruha, női pulóver, női felső, női nadrág, leggings - cicanadrág, női táska, kiegészítők, cipők egyaránt megkaphatók + divatos tunikák – Maniaxtreme.hu webáruházból!


Amennyiben a Kedves Érdeklődő viszonteladó, és személyesen is meg kívánja tekinteni a termékeinket, valamint a nagykereskedésünkben a ruhákból választani is szeretne, úgy örömmel fogadjuk nyitvatartási órákban a SYL nagykereskedésünkben.

A SYL márkánkkal kívánjuk követni a legújabb divattrendeket és tetszetős, dizájnos, fiatalos női ruhákat, kiegészítőket megalkotni. Elsődleges célunk, hogy SYL női ruha termékünket remek áron kínálhassuk butik minőséggel, melyeket a kereskedők és a fogyasztók is egyaránt megkedvelnek. A SYL termékeink jegyében készítünk különféle női holmikat, ruhákat, előszeretettel használjuk a csipkét, a muszlint, a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Kimondottan imádjuk a különleges szabású női ruhákat, felsőket, a divatos és egyedi darabokat!

Divat felsőfokon!



A folyamatos fejlődésünknek, illetve a viszonteladóink bővülésének köszönhetően, a növekvő igényeket kielégítendő, nyomtatott mintás, strasszozott ruhákat, nadrágokat is készítünk.

Amennyiben a legújabb akciókról, női ruhás újdonságokról értesülni szeretne, ne felejtsen el feliratkozni a Maniaxtreme webshop hírlevelére, amelyből villámgyorsan információhoz juthat a vadonatúj kollekcióinkról, illetve mindenféle újdonságról és egyéb fontos hírről!

Kérjük, látogasson el hozzánk: http://www.maniaxtreme.hu/