2016. június 1., szerda

Franciaágyak hatalmas választékban!

Aki keres, talál! Nálunk pláne.

Nálunk tuti, hogy megtalálja. azt amit keres. Mindez egy használt franciaágy árán, azaz a bolti ár közel feléért! Kijelenthetjük, hogy ennyi pénzért ilyen kiváló minőséget nem igazán találunk hazánkban. Minőség mindenek előtt, mivel Olasz- és Németországból importált franciaágyak első osztályúak!

Két helyről szerezzük be a franciaágyainkat: egy olaszországi cég, aki prémium minőségű franciaágyakat és komplett hálószobákat szállít nekünk, és itt el kell mondani, hogy ezek a termékek valóban olasz gyártásúak. A másik cég egy német, nekik Magyarországon található a logisztikai központja. A franciaágyak minőségét a Deutsch Qualität garantálja.

Franciaágyak hatalmas választékban!


Mi nem webshopként üzemelünk, hanem egy 4000 m2-es raktárként. Hazánk Egyik legnagyobb franciaágy lerakata. Költségeinket maximálisan leszorítva, kicsi, nagyon kis árréssel dolgozunk.

Az a véleményünk, hogy jobb, ha a vevő kipróbálja, pl. legalább ráül a franciaágyra, mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel.


Tippeket is szívesen adunk, nem félünk a konkurenciától, mert igazából nincs takargatnivaló. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy vásárlóval át kelljen néznünk a franciaágyak tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses franciaágyat nagy eséllyel már a következő nap értékesítjük. 

Kérjük, keressen fel minket: http://franciaagy.net/