2015. szeptember 16., szerda

Róbert rendelő

Tisztelt Érdeklődő! Ha kulturált környezetben, korszerű technikával felszerelt, kiváló ár/érték arányú magánrendelőt keres szakértő gárdával, akkor jó helyen, a  Róbert Rendelőintézetben jár!

A Róbert rendelő XII. kerületben található. Azért került megnyitásra, mert az elmúlt években a betegek részéről nagyobb igény lett a járóbeteg szakellátás bővítésére és az orvosi és diagnosztikai háttér kialakítására.
Róbert rendelő: gyógyítás felsőfokon!
A  rendelőintézet egy felújított, kellemes teraszokkal tagolt villaépületben található. A járóbeteg ellátás jellegéből adódóan a helyszínt a jó és gyors megközelíthetőség és a parkolási lehetőség figyelembevételével választottuk.

Szolgáltatásaink: - Gyermek szakorvosi szolgáltatások - Háziorvosi szolgáltatás - Felnőtt szakorvosi szolgáltatások - Diagnosztika - Különleges orvosi szolgáltatások - Szűrőcsomagok. A szolgáltatás Budapesten területén és 20 km-es vonzáskörzetében, a következő településeken vehető igénybe: Szentendre, Pomáz, Budakalász, Üröm, Pilisborosjenő, Solymár, Pilisszentiván, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki, Páty, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Érdparkváros, Lakihegy, Halásztelek, Dunaharaszti, Gyál, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Fót, Dunakeszi.

Róbert Rendelő felnőtt páciensei OTTHONI háziorvosi ellátásban részesülnek.

Címünk: Róbert Rendelőintézet, 1121 Budapest, Budakeszi út 36/C.
További információk: http://www.robertrendelo.hu